Disclaimer

VIDEODROPS (videodrops.nl) zet zich in om de inhoud van deze website actueel en nauwkeurig te houden. Mocht u echter informatie tegenkomen die incorrect of verouderd is, dan stellen we het op prijs als u ons hiervan op de hoogte stelt. Laat ons alstublieft weten waar op de website u de foutieve informatie hebt gevonden. U kunt uw opmerkingen sturen middels onze contactpagina. Wij zullen uw melding zo spoedig mogelijk onderzoeken.

Aansprakelijkheid
Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit onnauwkeurigheden of onvolledigheden op onze website, noch voor schade die veroorzaakt wordt door storingen of onderbrekingen van het internet. Ook voor schade voortkomend uit het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens VIDEODROPS via deze website, sluiten wij aansprakelijkheid uit.

Persoonlijke gegevens
Alle persoonlijke gegevens die u verstrekt in het kader van uw reacties of informatieverzoeken worden behandeld in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Beveiliging
VIDEODROPS neemt alle nodige maatregelen om haar systemen te beschermen tegen onwettig gebruik. Wij treffen passende technische en organisatorische maatregelen volgens industrienormen. Desondanks kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade die het gevolg is van onrechtmatig gebruik van onze systemen door derden.

Externe links
VIDEODROPS aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe websites waarnaar gelinkt wordt via hyperlinks of andere verwijzingen. Producten of diensten aangeboden door derden vallen onder de algemene voorwaarden van die respectievelijke derde partijen.

Gezondheidsdisclaimer
De informatie op VIDEODROPS is niet bedoeld als medisch advies en moet niet zo worden gebruikt. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde gezondheidszorgprofessional voordat u beslissingen maakt over uw gezondheid.

Financiële disclaimer
VIDEODROPS biedt geen financieel advies. Informatie op deze website met betrekking tot financiële beslissingen is algemeen van aard en niet bedoeld als vervanging voor professioneel financieel advies.

Notice-and-Takedownprocedure
Als u van mening bent dat materiaal op onze website inbreuk maakt op uw auteursrechten, verzoeken wij u onze Notice-and-Takedownprocedure te volgen, zoals beschreven op onze website.

Contact
Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Dank voor uw bezoek aan VIDEODROPS. We streven ernaar om een betrouwbare en veilige bron van informatie te zijn voor al onze gebruikers.