3 dagen oude dochter kruipt plotseling, heft haar hoofd op en begint te praten

Het ouderschap is een bijzondere reis vol met vreugde en uitdagingen. Als ouder krijg je de mooie taak om voor een nieuw leven te zorgen. Dit betekent vaak dat je ‘s nachts wakker bent en veel tijd besteedt aan het zorgen voor je kind. Toch brengt deze rol ook veel hoop met zich mee; de hoop dat je kind gezond en sterk zal opgroeien. Vooral in de eerste levensmaanden van een kind, zijn ouders vaak zeer attent op elk klein detail en elke beweging van hun baby. Deze periode is cruciaal en elke nieuwe ontwikkeling kan voor ouders zowel verrassend als leerrijk zijn.

Een baby zorgt voor verbazing

In dit verhaal maken we kennis met een moeder die versteld staat van wat haar pasgeboren baby allemaal kan. Slechts drie dagen oud en het lijkt alsof haar baby al kan kruipen, haar hoofdje omhoog kan houden en zelfs probeert te praten. Hoe kan dit?

Samantha Mitchell, beter bekend als samantha__elizabeth_ op sociale media, heeft onlangs een dochter gekregen, Nyilah Daise Tzabari. Ze is overgelukkig en brengt veel tijd door met het observeren van haar dochtertje. Op een dag, terwijl Nyilah rustig in haar wiegje lag, begon ze plotseling gedrag te vertonen dat je zou verwachten van een veel oudere baby. Samantha was zo verbaasd dat ze meteen haar telefoon pakte om dit bijzondere moment vast te leggen en te delen op sociale media. De video toont hoe Nyilah op haar buik in haar wieg probeert te kruipen, haar hoofdje optilt om rond te kijken, en geluidjes maakt alsof ze probeert te praten.

De reacties op Samantha’s video waren overweldigend. Vele volgers waren net zo verbaasd als zij en sommigen deelden zelfs vergelijkbare verhalen over vroege ontwikkelingen bij hun eigen kinderen. Dit benadrukt hoe uniek elk kind is en hoe de ontwikkeling kan variëren.

Baby’s en hun manier van communiceren

In de video kun je Samantha horen zeggen: “Mama, mama rennen! Nyilah probeert te kruipen. Is dit normaal? Ze is pas drie dagen oud, dit lijkt me onmogelijk.”

Het gedrag van Nyilah lijkt op het eerste gezicht verbazingwekkend, maar artsen leggen uit dat dit een normale manier van communiceren is voor pasgeborenen die aangeven dat ze honger hebben. Dit inzicht is fascinerend en laat zien hoe speciaal de communicatie tussen ouders en hun pasgeboren kinderen kan zijn. Dit toont aan dat zelfs de jongste baby’s al op hun eigen manier proberen te communiceren met de wereld om hen heen. De capaciteit van een pasgeborene om op dergelijke manieren te communiceren kan ouders helpen beter te begrijpen wat hun kind nodig heeft en hoe ze effectief kunnen reageren op hun behoeften.

Bron: Infovandaag

Dit is de enige goede manier hoe je jouw toiletblok moet ophangen
Deze gorilla had even geen zin in starende mensen, dan doet hij iets hilarisch!
Met deze truc bespaar je veel geld in de wintermaanden
De 4-7-8 techniek: Een nieuwe trend voor een goede nachtrust
Hij maakt op zijn motor een grote roadtrip, mét zijn hond achterop
Deze voorbijgangers schrikken zich een ongeluk! En de beelden zijn geweldig
Kat krijgt de schrik van zijn leven neemt gauw de benen
Spectaculaire gender reveal met vliegtuigen: creatief of te ver gegaan?
Vaak last van traanogen? Met deze tip kom je er makkelijk vanaf!