Onvoorwaardelijke liefde: Cheryl (62) trouwt met Quran (25) en gaat er helemaal voor

Soms gebeuren er in het echte leven dingen die moeilijker te geloven zijn dan verhalen uit boeken. Cheryl, een vrouw van 62 uit Engeland, is daar een perfect voorbeeld van. Ze is onlangs getrouwd met de 25-jarige Quran. Hun bijzondere liefdesverhaal heeft een nieuwe wending genomen omdat ze samen een gezin willen stichten. Cheryl is daar heel duidelijk over: “Ik wil heel graag een kind van hem.”

Voordat Cheryl Quran leerde kennen, had ze al een groot gezin. Ze heeft zeven kinderen en zeventien kleinkinderen. Cheryl en Quran ontmoetten elkaar voor het eerst in 2012 in Georgia, waar Quran werkte voor Cheryl’s zoon. Toen was Quran nog maar 15 jaar oud. In 2020 zagen ze elkaar weer, en deze keer sloeg de vonk echt over. Quran noemde Cheryl zijn zielsverwant en vroeg haar al snel ten huwelijk. Overrompeld van geluk zei Cheryl ja, en in 2021 begonnen ze samen hun leven als man en vrouw.

Ongekende connectie

Cheryl deelde in een interview met News 24 haar gevoelens over hun relatie. Ze vertelde dat ze nog nooit zo’n sterke band met iemand had gevoeld. “Het is alsof we elkaars gedachten kunnen lezen,” zei ze. Hun diepe emotionele verbinding is wat hun relatie zo sterk maakt. “Hij is mijn zielsverwant, hij maakt mij gelukkig en ik hem. Hij leeft erg met zijn emoties, en dat brengt ons dichter bij elkaar. Daarom hou ik van hem. Ik voel dat onze band onbreekbaar is, en daarom wilde ik met hem trouwen.”

Gezinsuitbreiding

Het paar kijkt uit naar de toekomst en heeft plannen om hun gezin uit te breiden. Ondanks Cheryl’s leeftijd willen ze samen een kind krijgen. “Ik zou graag de moeder van zijn kind zijn. We overwegen opties zoals surrogaatmoederschap of adoptie,” legt Cheryl uit. De beslissing om een gezin te stichten op een dergelijke leeftijd wordt door sommigen als onconventioneel gezien, maar voor Cheryl en Quran is het een natuurlijke stap in hun liefdesverhaal.

Familie die ondersteunt

Wat bijzonder is, is dat Cheryl’s kinderen en zelfs haar kleinkinderen een belangrijke rol zullen spelen in de opvoeding van het nieuwe gezinslid. Quran, die door de kleinkinderen van Cheryl al liefdevol ‘opa pawpaw’ wordt genoemd, omarmt deze nieuwe fase in zijn leven vol enthousiasme. Hij is bereid om met open armen zowel de vreugden als de uitdagingen van het ouderschap aan te gaan, gesteund door de liefde en wijsheid van een groot, uitgebreid gezin.

Dit liefdesverhaal laat zien dat liefde geen grenzen kent. Echte verbondenheid kan leeftijdsverschillen en conventionele verwachtingen overstijgen. Het nodigt ons uit om onze eigen vooroordelen en verwachtingen opnieuw te beoordelen. Belangrijk is de liefde en verbinding tussen twee mensen, ongeacht de uitdagingen die de wereld hen in de weg legt. Het verhaal van Cheryl en Quran is een inspiratiebron voor velen, een bewijs dat ware liefde alle obstakels kan overwinnen.

Bron: Infovandaag

Met deze lifehack bespaart je tijd en gedoe met het zoeken naar vuilniszakken
Een briljante tip om je huis minder vaak te hoeven afstoffen
Familie pakt weer uit met grootse kerstlichtshow op huis
Een onverwachtse bruiloftsdans maakt deze dag nog specialer
Een verrassend moment: pruiken en vliegtuigen gaan niet samen
Hond ziet voor het eerst de zon na 14 jaar gevangenschap en de beelden zijn prachtig!
Bruiloftsdans met een twist: hoe een bruidegom en zijn moeder de show stalen
Deze baby krijgt de slappe lach als hij zich zelf ziet!
Dit is waarom je vanaf nu waspoeder in je toilet moet gooien